Over Christa van Dieren

 

OrganieQ is opgericht door Christa van Dieren (1971).

Het woord OrganieQ is een samensmelting van de woorden Organisatie en Quality (Kwaliteit): twee kernwoorden voor mij, organiseren zit mij in het bloed en wat ik doe, wil ik graag goed doen.

Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam deed ik theoretische kennis op van organisatievraagstukken en -beleid. In mijn werkzame leven leerde ik dat vertalen naar de praktijk, naar een concrete aanpak. Ik heb een brede ervaring in de bouw- en opleidingenwereld en werkte daar als opleidingsmanager, projectleider en adviseur.
Ook heb ik een aantal bestuurlijke functies (gehad) en ben ik actief als vrijwilliger voor diverse organisaties. Daarnaast heb ik een gezin, wat me met beide benen op de grond houdt wat betreft de realiteit van mogelijkheden en onmogelijkheden.

Ik werk onder het motto: theorie vertalen tot praktische hulpmiddelen die bruikbaar zijn in de praktijk van alledag. Motivatie om te starten met OrganieQ is mijn drijfveer om anderen verder te helpen en samen hobbels te nemen die u alleen uit de weg zou gaan. Met hulp en begeleiding naast u is er meer mogelijk dan u denkt. Een kortdurende begeleiding door OrganieQ is een investering voor het leven. 

   

 

Wat is een Professional Organizer?

Een Professional Organizer begeleidt en adviseert bij het creren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Een Professional Organizer helpt u keuzes te maken die u in staat stellen gestructureerder te denken en te werken, effectiever om te gaan met tijd, ruimte en middelen en meer grip op uw leven en energiebalans te krijgen.

Christa heeft de Ethische Beroepscode van de NBPO ondertekend. Dit houdt in dat zij integer, respectvol en vertrouwelijk omgaat met alle - zowel schriftelijk als mondeling - door u verstrekte informatie en eigendommen.

 

 

OrganieQ is aangesloten bij
de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO)

 


OrganieQ is als expert organisatie-advies en professional organizing aangesloten bij het samenwerkingsverband Renieuw

Afbeelding invoegen
 
OrganieQ is ambassadeur van Stichting Inzameldoelen

 

 

Sponsoring A21
OrganieQ zet zich in voor de maatschappij en deelt daarom graag uit van wat zij ontvangen heeft.
Dit jaar heeft OrganieQ Mirjam Visser uit Middelharnis gesponsord die de uitdaging is aangegaan 21 kilometer hard te lopen, waarbij de route gevolgd wordt die vele vrouwen en meisjes afleggen die in de gedwongen prostitutie terecht komen, via de Bulgaarse grens naar Griekenland. Klik hier voor meer informatie over de A21 campagne. Wil je Mirjam Visser volgen in Bulgarije-Griekenland via haar Running4Justice-facebookaccount, klik hier

 Afbeelding invoegen
 
  Afbeelding invoegen
 

 Ontvang mijn gratis Nieuwsbrief
 
of volg OrganieQ op LinkedIN, klik op de button:
Afbeelding invoegen