Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?
Klik op de hyperlink hieronder om mij een email te sturen, vul het contactformulier in of bel me gerust.
Christa van DierenOrganieQ
Voorstraat 34
3247 CE Dirksland
Goeree-Overflakkee (ZH) 
 
Telefoon: 06 - 51 96 86 10 •  0187 - 48 30 88
E-mail: klik hier om een e-mail naar OrganieQ te sturen
Website: www.organieq.nl
 
KvK 54407605
BTW-ID NL002142644B71
Bankrek: NL52 TRIO  0212 1610 91
Algemene voorwaarden
 
 
 
OrganieQ wil graag dat u tevreden bent over het verloop van de begeleiding, traject of training. Daarom besteedt OrganieQ veel zorg aan de kwaliteit en de persoonlijke afstemming. Maar het kan weleens anders verlopen dan verwacht. Dan kunt u dit in een gesprek of telefonisch of per email melden. Dan kunnen we in een goed gesprek wellicht de onvrede wegnemen. Mocht dat toch niet lukken, dan geeft OrganieQ via haar beroepsvereniging u de mogelijkheid om een klacht kenbaar te maken via het klachtenreglement van de NBPO. OrganieQ kiest voor een zorgvuldige en professionele benadering van uw klacht.
 
 

 

OrganieQ verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving, waaronder de AVG (Algemene Verordening van Gegevensbescherming, van kracht per 25/5/2018).
Ik vind uw privacy erg belangrijk en ga zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door mij gebruikt en worden niet aan derden ter beschikking gesteld. In de privacyverklaring van OrganieQ staat precies wat u van mij kunt verwachten en aan welke regels ik me houd.


Anti-spam tien + 12 = (antwoord in cijfers invullen!)
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van OrganieQ