Over Christa van Dieren

OrganieQ is in 2012 opgericht door Christa van Dieren (1971).

Wie ben ik?
Ik denk dat je mij o.a. met de volgende reeks woorden kunt omschrijven:

praktisch – enthousiast – organisator – doorzetter – rustig – zelfstandig – doelgericht – idealistisch – initiatiefrijk
– direct – creatief – proactief – genieter – geordend – levendig – helicopterdenker

Door mijn eigenschappen, opleiding en levenservaring heb ik in de loop van het leven bagage gekregen om mensen zoals jij bij te staan, te begeleiden, door een tijdje 'langszij te komen'.
Kan jij wel even iemand 'langszij' gebruiken? In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met (startende) ondernemers, zzp-ers, bedrijfseigenaren, teams zowel in commerciële als maatschappelijke organisaties, individuele medewerkers op de werkplek, senioren, docenten op middelbare scholen en basisscholen, gezinnen, jongeren. Zoals je ziet heb ik met heel verschillende doelgroepen gewerkt en met overal een mooi resultaat voor de mensen die ik heb begeleid.
 
 
Afbeelding invoegen

 Margreet Noordhof Fotografie

OrganieQ
Het woord OrganieQ is een samensmelting van de woorden Organisatie en Quality (Kwaliteit): twee kernwoorden voor mij, organiseren zit mij in het bloed en wat ik doe, wil ik graag goed doen.

Opleiding en achtergrond
Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam deed ik theoretische kennis op van organisatievraagstukken en -beleid. In mijn werkzame leven leerde ik dat vertalen naar de praktijk, naar een concrete aanpak. Ik heb een brede ervaring in de bouw- en opleidingenwereld en werkte daar als opleidingsmanager, projectleider en adviseur.
Ook heb ik een aantal bestuurlijke functies (gehad) en ben ik actief als vrijwilliger voor diverse organisaties. Daarnaast heb ik een gezin, wat me met beide benen op de grond houdt wat betreft de realiteit van mogelijkheden en onmogelijkheden.

Ik werk onder het motto: theorie vertalen tot praktische hulpmiddelen die bruikbaar zijn in de praktijk van alledag. Motivatie om te starten met OrganieQ is mijn drijfveer om anderen verder te helpen en samen hobbels te nemen die je alleen uit de weg zou gaan. Met hulp en begeleiding naast je is er meer mogelijk dan je denkt. Een kortdurende begeleiding door OrganieQ is een investering voor het leven.

Wat is een Professional Organizer?
Een Professional Organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Een Professional Organizer helpt je keuzes te maken die je in staat stellen gestructureerder te denken en te werken, effectiever om te gaan met tijd, ruimte en middelen en meer grip op je leven en energiebalans te krijgen. Voor meer info, klik hier

Ik heb de Ethische Beroepscode van de NBPO ondertekend. Dit houdt in dat ik integer, respectvol en vertrouwelijk omga met alle - zowel schriftelijk als mondeling - door jou verstrekte informatie en eigendommen.

Organisatie-adviseur
Ik ben naast organizer ook organisatie-adviseur met een stevige bedrijfseconomische bagage in de rugzak, waardoor ik heel snel je hobbel bezie in het licht van de totale organisatie waarin je werkt. Naast een heel prettige en persoonlijke begeleiding, ben ik in staat om met de organisatie in gesprek te gaan. Soms zit het probleem niet alleen in jouw manier van werken, maar wellicht mede in de structuur of cultuur van je organisatie. En ook die kan verbeterd, en reken maar dat er dan wat verandert, voor jou én je collega’s.

 

Wil je gewoon eens kennismaken?! Doen we! Bel even op of stuur een mailtje, dan spreken we iets af.

 

 
OrganieQ is aangesloten bij
de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO)

 


OrganieQ is via de NBPO lid van MKB Nederland 

 

OrganieQ is Partner van Vitaal Bedrijf en werkt samen met Vitaal Bedrijf aan de vitaliteit van ondernemend Nederland   Afbeelding invoegen


 
OrganieQ is ambassadeur van Stichting Inzameldoelen


 
Ontvang mijn gratis Nieuwsbrief

of volg OrganieQ op LinkedIN
klik op de button:
Afbeelding invoegen