OrganieQ, begeleiding in organiseren 
OrganieQ begeleidt en coacht organisaties, bedrijven en mensen in effectiever werken: meer bereiken met minder stress en met meer plezier in een overzichtelijke organisatiestructuur of thuissituatie.
OrganieQ werkte o.a. mee aan reorganisaties, timemanagementtrainingen, verbetertrajecten binnen teams en persoonlijke werkplekbegeleiding.
Ook helpt OrganieQ startende ondernemers aan een flitsende start; even samen oplopen maakte het verschil voor al diverse ZZP-ers die nu heerlijk ondernemen.
Daarnaast helpt OrganieQ mensen die vanwege drukte of te weinig overzicht thuis vastlopen weer op de been door structuur, overzicht én rust in te bouwen. Even samen oplopen in de privésfeer kan dus ook veel positieve verandering geven in uw leven.

                                    
Maak uw keuze door te klikken:
Bent u Ondernemer?      
Bent u Medewerker?


 
Bent u Particulier?


OrganieQ begeleidt startende ondernemers bij het maken van een ondernemingsplan en een investerings- en exploitatiebegroting en de daadwerkelijke opstart van de nieuwe onderneming.
Daarnaast begeleidt OrganieQ ondernemers door samen te werken aan een gesmeerd lopende interne organisatie door even 'langszij' te komen.
  OrganieQ begeleidt medewerkers op de werkplek door structuur en coaching aan te bieden in het werkproces, gekoppeld aan een juiste verankering
in het geheel van de organisatie. Hierdoor krijgen medewerkers weer plezier in hun werk, weten wat de prioriteiten zijn en houden beter overzicht over de totale werkzaamheden. Zo dragen ze tevens bij aan een vitale organisatie.

  OrganieQ begeleidt particulieren in de thuissituatie in het creëren van rust en overzicht in de woonruimte en in de beschikbare tijd.
Er wordt begeleiding aangeboden bij het beheren van de administratie, het reorganiseren en opruimen van de woning of een gedeelte daarvan, verhuizingen, efficiënt documenten- en e-mailbeheer op de computer en in het zo goed mogelijk omgaan met de beschikbare tijd.

 
Bekijk het introductiefilmpje en ontdek wat een organizer concreet voor u kan betekenen.

 
Wilt u voortaan georganiseerd leven?!
Meldt u aan voor mijn gratis nieuwsbrief, of neem contact op voor het stellen van uw vraag, of het maken van een afspraak.