OrganieQ voor ondernemers

Herkent u zich in één van onderstaande situaties?

U wilt graag voor uzelf beginnen maar weet niet hoe.
U heeft een ondernemingsplan nodig voor het verkrijgen van startkapitaal, maar hoe pakt u dat aan, het schrijven van zo'n plan.
U bent ondernemer, maar u heeft even behoefte aan iemand 'langszij'?
De werkzaamheden groeien u boven het hoofd, omdat u als eigenaar nog steeds veel "zelf doet".
U voelt zich als ondernemer vaak alleen staan in het maken van keuzes richting de toekomst.
Voor uw medewerkers is niet altijd meer duidelijk hoe de werkprocessen lopen en daar is vaak discussie over.
Uw medewerkers lopen vast in hun hoeveelheid werk en de stapels stapelen zich op de werkplek op.

Dan bent u voor begeleiding en advies bij OrganieQ aan het goede adres.

 

 


Als ondernemer zet u zich in om uw bedrijf te laten groeien en bloeien. Om daar alle tijd en energie in te kunnen steken, is het belangrijk dat de interne organisatie van uw onderneming gesmeerd loopt en alle medewerkers in staat zijn zich voor 100% in te zetten.
Helaas is dit vaak niet het geval en gaat veel tijd van ondernemers op aan problemen oplossen, die vaak zijn ontstaan doordat er geen helderheid is hoe er intern gewerkt wordt en medewerkers daardoor niet optimaal functioneren. Hiermee gaat vaak veel kostbare tijd verloren, waardoor de ondernemer zijn belangrijkste taken uit het oog verliest en hiermee de groei (en in het ergste geval het voortbestaan) van de onderneming in gevaar brengt.

OrganieQ biedt oplossingen voor dit probleem, door samen met de ondernemer en de medewerkers te gaan bouwen aan een interne organisatie die voor iedereen helder en duidelijk is en die zorgt dat zowel de ondernemer als de medewerker voortaan bezig kan zijn met hun kerntaak. Hierdoor wordt geld en tijd bespaard, die in de nieuwe situatie volledig kunnen worden ingezet voor de doelstelling van de onderneming.

OrganieQ begeleidt ook startende ondernemers bij het maken van een ondernemingsplan, wat nodig is voor het verkrijgen van startkapitaal. Ook begeleiding in de totale opstart van een onderneming behoort tot de mogelijkheden.
 
Daarnaast begeleidt OrganieQ individuele medewerkers op de werkplek die vastlopen in hun functioneren en niet meer weten hoe uit deze situatie te komen.

Klik om uitleg te krijgen over de werkwijze

Klik om ervaringen te lezen van klanten én het door hen bereikte resultaat
Open de factsheet met resultaten in de zakelijke markt
 
 
Voor meer informatie, bekijk dit filmpje over Professional Organizing voor de zakelijke markt: